Victoria

Victoria E-Bikes
 

Victoria fietsen is een Duits merk dat ondertussen al bijna 150 jaar bestaat. Ondanks dat het in Nederland relatief onbekend is, krijgt het steed meer erkenning op de Nederlandse markt. In Duitsland zelf is het een erg bekend en groot merk, maar sinds kort adverteren zij ook fietsen op de Nederlandse markt. Duitse degelijkheid is het eerste wat bij mensen opkomt, nadat ze op een Victoria E-Bike hebben gefietst. Wij als fietsenmakers kunnen dit beamen. Op het oog zijn het al prachtige fietsen, maar ook tenchnisch zijn ze kwalitatief uitstekend! Wij zijn al +- 3 jaar dealer van victoria en merken dat de fietsen het erg goed volhouden en dat we eigenlijk nooit problemen er mee hebben. Naast dat het kwalitatief erg goede fietsen zijn is de prijs ook nog eens zeer voordelig! Wij kunnen Victoria E-Bikes met een Bosch middenmotor voor een mooi prijsje bij u afleveren. Wij zijn niet de enigen die zo positief zijn over de Victoria E-Bikes, onderaan de pagina staat een nieuwbericht over de testen van de consumentenbond. 

 

In de winkel hebben wij altijd meerdere Victoria demofietsen staan. Als u interesse heeft kan u altijd vrijblijvend langskomen om een testrit te maken! Onder het gemak van een kop kofie/thee kunnen wij u er alles over vertellen!

Voor meer informatie kan u altijd naar de site van Victoria gaan; 
https://www.victoria-fahrrad.de/nl


''Victoria domineert E-Bike Top 10 Consumentenbond

NieuwsUitgelicht DEN HAAG – Recentelijk heeft De Consumentenbond weer een grote e-bike test gedaan, waaraan 330 elektrische fietsen deelnamen. Tien fietsen, die allemaal een 8,3 scoorden, bereikten daarmee de Top 10 van deze test. Opvallend is dat Hartje Benelux, met maar liefst 4 modellen van Victoria de hoofdrol opeist.

Ron Yanse (Hartje Benelux): “Het is prettig dat het oordeel van een onafhankelijke en deskundige instantie als De Consumentenbond komt. Dan hoor je het ook eens van een ander.”

Ieder jaar neemt De Consumentenbond de tijd om een uitvoerige e-bike test te organiseren. Zo ook dit jaar, waarover het bericht in de De Consumentengids van juni. In totaal werden 330 e-bikes getest. De beste elektrische fietsen geven volgens De Consumentenbond soepele elektrische ondersteuning af zodat het trappen heel natuurlijk aanvoelt. De winnende e-bikes komen met gemiddelde tot hoge ondersteuning flink ver op 1 acculading en hebben een krachtige motor, die je ook steile hellingen op krijgt. Verder hebben deze fietsen een goed bedienbaar en afleesbaar display.

PRIJS-KWALITEIT VERHOUDING DOORSLAGGEVEND | “De testoordelen zijn grotendeels gebaseerd op het aandrijfsysteem (motor, accu en display) van de fiets. Daarnaast nemen we ook de uitrusting van de fiets mee in het oordeel,” aldus Ronald Kamp, Expert Auto, Fiets & Reizen van De Consumentenbond.De Top 10 van beste e-bikes wordt gedomineerd door Victoria (4 modellen) en Gazelle (2 modellen), aangevuld door Winora, Kalkhoff, Cannondale en KOGA. De fietsen in deze Top variëren in prijs van € 2575,- (Victoria eTrekking 8.8) tot € 3450,- (KOGA E-Lement). Omdat alle fietsen een score behaald hadden van 8,3, was de prijs-kwaliteit verhouding uiteindelijk doorslaggevend voor de definitieve rangschikking.

7,9 VOOR ACTIERADIUS | Victoria was niet alleen het best vertegenwoordigd met 4 modellen, het merk kwam ook als testwinnaar uit de bus met de eTrekking 8.8, die het gunstigst van allemaal geprijsd was en beschikte over een Bosch Performance Line (Cruise) middenmotor, een 500Wh accu en Bosch Intuvia display. “Deze combinatie hebben we getest. Deze e-bike is voorzien van 10 derailleurversnellingen, voorvork- en zadelpenvering en hydraulische schijfremmen. De zithouding is vooral sportief. De actieradius (afstand op volle accu) is zeer goed en scoorde een 7,9. De motor biedt een goede, soepel aanvoelende, ondersteuning in alle omstandigheden, zeker als het parcours zwaarder wordt. Het los-/aankoppelen van de batterij gaat prettig en het display, met fijne bediening, is afneembaar om diefstal onaantrekkelijker te maken. Krachtige hydraulische schrijfremmen,” aldus het testoordeel van De Consumentenbond, die als enige kritiekpunt op te merken had dat de middenmotor van Bosch niet geruisloos was.

HUISBEURZEN | Ron Yanse, verkoopleider van Hartje Benelux, was vanzelfsprekend blij met het behaalde testresultaat van Victoria. “Uiteraard zijn we dankbaar, maar tegelijkertijd ook niet echt verrast. We weten al tijden dat we fietsen maken met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, alleen is het prettig dat het oordeel van een onafhankelijke en deskundige instantie als De Consumentenbond komt. Dan hoor je het ook eens van een ander,” aldus Yanse. “Voor onze dealers is dit natuurlijk ook prettig, dit geeft ze weer extra verkoopargumenten in de winkel. Wij verkopen onze fietsen uitsluitend aan de erkende vakhandel.”
Yanse wijst er nog op dat de modellen van Victoria te zien zullen zijn op de aankomende huisbeurzen van Hartje in Keulen (12 t/m 14 juli), Hoya (9 t/m 11 augustus) en Zutphen (1 t/m 9 september) en op de Eurobike in Friedrichshafen (4 t/m 9 september).''

Bron: https://nieuwsfiets.nu/2019/06/15/victoria-domineert-e-bike-top-10-consumentenbond/