Meteen naar de inhoud

Verzekeringen

Fietszeker
Fietsen is populairder dan ooit te voren. Dit is natuurlijk prachtig om te zien, maar heeft helaas ook een nadeel: de diefstal van zowel normale als elektrische fietsen neemt toe. Daarom zijn wij vanaf heden officiële partners met Fietszeker. Fietszeker is een fiets verzekering maatschappij met voordelige pakketten voor alle soorten fietsen. Vanuit deze maatschappij kunnen wij allerlei soorten verzekeringen aanbieden. Denk hierbij aan diefstal, allrisk en zelfs één met onderhoudsbeurten erbij! De 10 voordelen van de Fietszeker verzekeringspolis op een rijtje:

 1. Een transparante fietsverzekering voor een scherpe prijs, betaling per maand/jaar.
 2. Vijf jaar nieuwwaarde-regeling bij diefstal.
 3. Geen eigen risico bij diefstal van uw e-bike.
 4. Bij schade een eigen risico van slechts 35.- .
 5. U betaalt nooit teveel premie: en per dag opzegbaar.
 6. Volledige terugbetaling van uw premie-tegoed na diefstal.
 7. Een snelle afhandeling in geval van diefstal en/of schade.
 8. Mogelijkheid tot het verlengen van de fabrieksgarantie op motor, accu en display.
 9. Uw vaste aanspreekpunt zijn wij; Boonen fietsen.
 10. Uw fietsverzekering zonder zorgen en uitzoekwerk: alles van A tot Z voor u geregeld.

Voor e-bike eigenaren; garantie op elektrische delen.
Een e-bike beschikt over een aantal duurzame maar ook kostbare componenten, waaronder de accu en de motor. Als zo’n onderdeel onverhoopt buiten de garantietermijn defect raakt en vervangen dient te worden is er al gauw sprake van een hoge kostenpost. Bij een defect onderdeel moet u al snel denken aan €600.–800.- .

Voorkom verassingen
Gelukkig heeft Fietszeker hier de perfecte oplossing voor. Om voor je de noodzakelijke uitgaven voor Service en onderhoud overzichtelijk te houden,  en je hiernaast te verzekeren tegen onvoorziene kosten,  hebben wij in samenwerking met leveranciers het Fietszeker mobiliteitspakket voor elektrische fietsen samengesteld.  Met dit pakket kun je de garantie termijn van de elektrische onderdelen ( accu, motor en display) verlengen tot wel 5 jaar! Dit zorgt ervoor dat je maximale zekerheid en jarenlang zorgeloos fietsplezier hebt,  voor een vast bedrag per maand!
Het pakket bestaat onder andere uit:

 1. Optioneel: Service- en onderhoudsbeurten.
 2. Jaarlijkse inspectie accuservice en software update.
 3. Defecte accu of motor wordt gratis vervangen binnen de verlengde garantietermijn.

 

Wilt u graag gebruik maken van één van de verzekeringen van Fietszeker? Kom dan naar onze winkel voor een geheel vrijblijvend gesprek met een van onze specialisten op dit gebied. Als je vragen hebt kan je gebruik maken van het contactformulier