Meteen naar de inhoud

Onderdelen

Kwaliteit

Bij Boonen Fietsen hebben we een uitgebreid assortiment onderdelen van allerlei soorten merken. Wij vinden het erg belangrijk dat we kwalitatief goede onderdelen op je fiets monteren. Daarom werken wij uitsluitend met onderdelen waar we een goede ervaring mee hebben. Naast de high end nieuwe innovaties hebben we natuurlijk ook onderdelen met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Bij ons hoef je dus niet de hoofdprijs te betalen voor goed spul! Wanneer je een onderdeel bij ons koopt, monteren wij deze graag vakkundig op je fiets in onze werkplaats! 

Shimano

Shimano is een merk dat niet meer weg te denken is uit de fietsenwereld. Bijna alle fabrikanten monteren hun fietsen af met Shimano onderdelen. Denk bijvoorbeeld aan de versnellingsnaven en remmen. Ook in de mountainbike en raceiftes wereld wordt er veel Shimano gebruikt. De schakelgroepen van Shimano zitten op fietsen van 500.- euro, maar ook op fietsen van 5000.- plus euro wordt Shimano gebruikt. Wij proberen altijd standaard veel Shimano cassettes en kettingen op voorraad te hebben. Als je een fiets brengt voor het vervangen van deze onderdelen, zal er dus waarschijnlijk Shimano op worden gemonteerd. Kwalitatief erg goed, maar wel betaalbaar! 

BBB

Sinds jaar en dag zijn wij trotse leverancier van BBB onderdelen. BBB heeft alles wat je fietsenhartje kan begeren. In onzer fysieke winkel zal je dus een grote wand vinden met allerlei fiets accesoires. Dingen zoals zadeltassen, bidon(houders) en zelfs gereedschap zal je hier kunnen vinden.

Naast de accessoires in de winkel zijn er ook veel onderdelen die wij gebruiken bij het repareren van fietsen. Onze ervaring met BBB is dat zij kwalitatief erg goede onderdelen leveren en dat ze een dusdanig ruim aanbod hebben dat er voor iedereen wat bij zit!

Schawlbe/ Continental

Voor de banden van fietsen hanteren wij verscheidene merken. Wij bij Boonen streven naar service en kwaliteit. Daarom monteren wij alleen maar A-Merken als banden, denk bijvoorbeeld aan Schwalbe en Continental. Dit om te voorkomen dat u onverwachts met een lekke band ergens staat. 

In onze winkel zal je een ruim aanbod vinden van buitenbanden: mountainbike banden, racefiets banden, anti-lek banden en e-bike banden, we hebben het allemaal! Je kan in de winkel altijd aan één van onze specialisten vragen welke maat band het best past op je fiets. Of welke kwaliteit passend is en de voordelen die u behaald uit het halen van een iets duurdere buitenband!