Volgorde
Daily Dutch Basic+ 26''
Popal Daily Dutch Basic+ 26''

Popal Daily Dutch Basic+ 26''

€309,00
De 26 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub. Daar valt 'ie op met z'n bijzondere kleurencombinaties en de hippe look. Natuurlijk is de Daily Dutch geen kinderachtig model, maar een lekker volwassen fiets voor kinderen die nét even wat anders willen dan de rest. En met de 3 naafversnellingen van Shimano kun je nóg grotere afstanden afleggen. De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: legergroen, titanium, mat zwart en grijs.
Cooper 12
Popal Cooper 12''

Popal Cooper 12''

€135,00
Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is de ideale eerste fiets voor je kleine meid. En hij lijkt al best veel op een grote mensenfiets, zo met de voor- en achterdrager, dubbele remmen en leatherlook zadel en handvatten. Fietsen wordt op deze manier echt een feest. Wedden dat die zijwieltjes er heel gauw af kunnen? De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: roze, wit en turquoise.
Daily Dutch Basic
Popal Daily Dutch Basic 20''

Popal Daily Dutch Basic 20''

€249,00
Deze Hollandse klassieker is nu ook beschikbaar voor hippe kids! Beschikbaar in vrolijke kleuren, en van alle gemakken voorzien. Zo heb je voor een fijn prijsje een stevige stadsfiets compleet met verlichting, een veilige gesloten kettingkast. En met de voordrager kunnen ze zelf hun tasje vervoeren. Staat dat niet wijs? De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit, mat zwart, bloom turquoise, bloom roze, turquoise, pistache groen, mint-roze en paars.
Cooper 18 meisjes
Popal Cooper 18''

Popal Cooper 18''

€159,00
Onweerstaanbaar schattig, maar toch ook helemaal stoer; de Cooper is een de ideale fiets voor je kleine meid. En hij lijkt al best veel op een grote mensenfiets, zo met de voor- en achterdrager, dubbele remmen en leatherlook zadel en handvatten. Fietsen wordt op deze manier echt een feest. De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: turquoise, wit en roze.
Funjet
Popal Funjet 24''

Popal Funjet 24''

€219,00
Met je Funjet val je lekker op! Deze supercomplete fiets is beschikbaar in verschillende kleurencombinaties. Dit model is voor echte sportievelingen en kan daarom wel tegen een stootje. Kijk maar naar de dubbelwandige velg, een stoeprandje meepikken is geen probleem. Met een terugtraprem én handrem is 'ie extra veilig voor jongens die lekker willen scheuren. De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: wit-blauw, blauw-grijs, groen-grijs, rood-grijs, oranje-grijs en rood-wit.
Daily Dutch Basic+
Popal Daily Dutch Basic+ 26''

Popal Daily Dutch Basic+ 26''

€309,00
De 26 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub. Daar valt 'ie op met z'n bijzondere kleurencombinaties en de hippe look. Natuurlijk is de Daily Dutch is geen kinderachtig model, maar een lekker volwassen fiets voor kinderen die nét even wat anders willen dan de rest. De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: ZD grijs-geel, grijs-roze, petrol blauw, pistache groen, blauw, paars, mat zwart, glans zwart en zalm. 
Cooper
Popal Cooper 12''

Popal Cooper 12''

€135,00
Onweerstaanbaar stoer, de Cooper is de ideale eerste fiets voor je zoon! En hij lijkt al best veel op een grote mensenfiets, zo met de voor- en achterdrager, dubbele remmen en leatherlook zadel en handvatten. Fietsen wordt op deze manier echt een feest. Wedden dat die zijwieltjes er heel gauw af kunnen? De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: mat zwart, donkerblauw en groen.
Daily Dutch Basic+ 24"
Popal Daily Dutch Basic+ 24''

Popal Daily Dutch Basic+ 24''

€309,00
De 24 inch Daily Dutch is een transportfiets voor enthousiaste kids. Hij is lekker stevig en hartstikke handig voor naar school of naar de sportclub. Daar valt 'ie op met z'n bijzondere kleurencombinaties en de hippe look. Natuurlijk is de Daily Dutch is geen kinderachtig model, maar een lekker volwassen fiets voor kinderen die nét even wat anders willen dan de rest. De advies verkoopprijs is de prijs voor de fiets in de doos, wij rekenen voor alle Popal kinderfietsen 25,00 Euro rijklaarmaakkosten u krijgt daarvoor ook Garantie en een Servicebeurt. Dit model is verkrijgbaar in de volgende kleuren: roze, mat zwart, glans zwart, zalm, petrol blauw, turquoise, pistache groen, ZD grijs-geel, ZD petrol, ZD mat zwart en paars.
Fietsen
Alpina Brave J12 Pearl Red

Alpina Brave J12 Pearl Red

€119,00
Alpina fiets Brave Jongens, 12inch, Pearl Red, remnaaf
Fietsen
Alpina Trial J18 Bright Green Matt

Alpina Trial J18 Bright Green Matt

€279,00
Alpina fiets Trial Jongens, 18inch, Green matt, remnaaf. PMS 7738
Fietsen
Alpina Girlpower M16 Pure White

Alpina Girlpower M16 Pure White

€239,00
Alpina fiets Girlpower Meisjes, 16inch, Pure White, remnaaf
Fietsen
Alpina Girlpower M22 Pale Blue

Alpina Girlpower M22 Pale Blue

€329,00
Alpina fiets Girlpower Meisjes, 22inch, Pale Blue, remnaaf
Fietsen
Alpina Yabber J16 Bold Blue-Scuba Blue

Alpina Yabber J16 Bold Blue-Scuba Blue

€239,00
Alpina fiets Yabber Jongens, 16inch, Bold Blue-Scuba Blue, remnaaf.
Fietsen
Alpina Ocean M16 Warm Grey

Alpina Ocean M16 Warm Grey

€259,00
Alpina fiets Ocean Meisjes, 16inch, Warm Grey, remnaaf, inclusief mandje. PMS 1c.
Fietsen
Alpina Comet J20 Black Matt

Alpina Comet J20 Black Matt

€229,00
Alpina fiets Comet Jongens, 20inch, Black matt, remnaaf. Kleurnummer YS727 Matt.