Fietsbril Oakley

Bent u op zoek naar een fietsbril van Oakley? Deze brillen zijn zeer populair bij fietsers, en dat is niet voor niets. Oakley is namelijk een van de beste merken die er op dit moment op de markt zijn. De zichtbaarheid, kwaliteit en bescherming van de ogen is uitermate hoog, waardoor deze brillen ook door professionele fietsers gedragen worden. En een fietsbril van Oakley is niet alleen van hoge kwaliteit, maar ook een opvallend fashion statement. Bent u op zoek naar een bril die niet alleen goed zit en van uitstekende kwaliteit is, maar waarmee u ook gezien mag worden? Dan is dit een optie voor u.

Bent u benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk ons aanbod


De eigenschappen van een fietsbril van Oakley

De brillen van Oakley zijn al jaren de standaard waar andere brillenmerken naar streven. De Jawbone en Jawbreaker zijn de meest bekende modellen fietsbril van Oakley, en wij hebben die in Boonen Fietsen altijd in huis. De brillen zijn relatief groot, waardoor u het brilframe niet ziet en u volledig zicht hebt tijdens het fietsen. De pasvorm sluit naadloos om het hoofd, wat vooral fijn is voor wielrenners die lange tochten maken. Ondanks de hoge prijs zijn deze brillen dan ook meer dan de moeite waard.


Een opvallende fietsbril van hoge kwaliteit

Bij Boonen Fietsen bent aan het goede adres als u op zoek bent naar sportbrillen voor tijdens het fietsen. De fietsbril van Oakley hoort daar uiteraard ook bij, want dit merk zet de standaard voor wielrennerbrillen. Kom gerust bij ons langs om de bril eens uit te proberen, of koop hem bij ons in de online webshop. Vragen? Bel naar 0341-412120, of stuur ons uw vraag per mail.

 

Interessante pagina's:

Mountainbike Giant | Popal Daily Dutch 26 inch | Reparatie fiets