Fietsbescherming

Goede fietsbescherming is erg belangrijk als u sportief gaat fietsen. Bij hoge snelheden, op onverharde wegen of bij afdalingen en beklimmingen is het aan te raden om fietsbescherming te dragen, zodat u blessures en verwondingen kunt voorkomen. Veiligheid gaat immers boven alles. Boonen Fietsen, gevestigd in Harderwijk helpt u graag met de juiste bescherming uitzoeken. Afhankelijk van de sport die u beoefent en het terrein dat u gaat trotseren, helpen wij u met het uitkiezen van de correcte kleding. Zo kunt u veilig uw sport beoefenen.

Bent u benieuwd naar onze fietsen?

Bekijk ons aanbod

Geschikte fietsbescherming voor iedere fietser
 

Voor wielrenners of mountainbikers, downhillers en freeriders is het essentieel dat zij de juiste beschermende kleding aanhebben. Op de fiets kunnen behoorlijke snelheden worden ontwikkeld, en een ongeluk zit in een klein hoekje. Hoe ervaren en voorzichtig u ook bent, uw lichaam is kwetsbaar op het moment dat u ten val komt. Om uw knieën, schenen, ellebogen en sleutelbeen te beschermen hebben wij specialistische fietsbescherming in ons assortiment. Natuurlijk alleen van de beste merken, want we willen zeker weten dat onze klanten goed beschermd zijn tijdens het fietsen.

Kom naar Boonen Fietsen of bezoek onze online shop
 

Wij hebben een brede selectie aan bescherming voor allerlei fietsers in het assortiment. Wilt u een fietssport gaan uitoefenen, of heeft u nieuwe beschermende kleding nodig? Kijk dan op onze online shop. Wij bezorgen bestellingen de volgende dag al bij u thuis. U kunt natuurlijk ook gewoon langskomen in onze fysieke winkel, om de kleding te bekijken en uit te proberen. Heeft u vragen over fietsbescherming? Neem dan contact met ons op door te bellen naar het telefoonnummer 0341-412120

 

Interessante pagina's:

Fietsenmaker Ermelo | Tweedehands fietsen Ermelo | Fietsbril Oakley