Meteen naar de inhoud

Cortina

Fiets nodig? Kies voor Cortina!

Cortina staat bekend als sterk, betrouwbaar én mooi. Zoek je een fiets voor dagelijks gebruik, dan ben je in Harderwijk en omgeving bij Boonen Fietsen en Cortina aan het juiste adres. Of je nu een stoere transportfiets wilt, een stevige familybike of hippe designfiets, de modellen van Cortina zijn altijd betaalbaar.

 

De transportfiets

We beginnen met de meest populaire fiets van dit moment. Eigenlijk is de Cortina Transportfiets al jaren populair. Het design krijgt regelmatig gave nieuwe details. Voor de kinderen zijn er trouwens ook “mini” transportmodellen beschikbaar. Kom je bij ons kijken en ben je enthousiast? Dan mag je jouw nieuwe transportfiets direct meenemen!

E-bikes van Cortina: bijzonder en stijlvol

Die looks van de e-bikes van Cortina moet je eigenlijk met je eigen ogen bij ons in de winkel komen bekijken. Dan adviseren we je direct over de mogelijkheden van een middenmotor of voorwielmotor, actieradius en meer.

Standaard hebben wij een ruim aanbod aan Cortina e-bikes in de winkel staan. Vaak hebben wij dus alle kleuren en frame maten op voorraad!

Of zoek je een andere Cortina fiets?

Cortina maakt niet alleen transportfietsen en e-bikes. Nee, ze zijn juist van alle markten thuis. Bijvoorbeeld:

 1. stadsfietsen met trendy kleuren en mooie details;

2. sportieve fietsen met gadgets zoals een beltdrive en USB-stuurpen;

3. mooie, comfortabele en betaalbare damesfietsen;

4. sterke, betaalbare en betrouwbare herenfietsen;

5. family bikes met een extra sterk frame en dubbele standaard;

Bij Boonen Fietsen in Harderwijk staan verschillende modellen van Cortina. Kom kijken en laat je adviseren over de mogelijkheden. We denken graag met je mee. Een testrit maken, kan natuurlijk ook. Welkom!