Meteen naar de inhoud

Bergamont

Bergamont e-bikes en sportfietsen

Bergamont komt uit St. Pauli. Een magneet voor tegenstrijdigheden. Innovatie en traditie, perfectie en improvisatie. Voorzichtigheid en passie komen samen en creëren vernieuwende en grensverleggende fietsen. Het resultaat is de vinden in onze winkel in Harderwijk. We hebben verschillende modellen staan om uit te proberen.

Alvast een tipje van de sluier? Bekijk hieronder de modellen van Bergamont.

 

Urban fietsen en e-bikes

De Urban fietsen en e-bikes van Bergamont zijn betrouwbaar, soepel en ergonomisch. De moderne elektrische aandrijftechnologie en tal van slimme functies zorgen voor extra fietsplezier. Ideaal de dagelijkse ritten, cruisen en toeren. Meer informatie over de Urban bikes en e-bikes van Bergamont delen we graag met je in onze winkel.

Trekking en e-Trekking van Bergamont

Of het nu een asfaltweg is of een oud straatje met kinderkopjes, de Trekking Bikes van Bergamont blinken uit door hun brede inzetbaarheid. Dankzij moderne elektrische aandrijftechnologieën zorgt de e-Trekking serie voor een constante wind in de rug en een extra boost bij elke rit. Dankzij moderne elektrische aandrijftechnologieën zorgt de e-Trekking serie voor een constante wind in de rug en een extra boost bij elke rit. Of je nu kiest voor met of zonder motor, deze betrouwbare, soepele en ergonomische allrounders zijn perfect voor forenzen, toerfanaten en ontdekkingsreizigers.

Performance: verbluffende multifunctionele fiets

Nog verbluffender, intenser en indrukwekkender. De Performance serie van Bergamont is ontworpen om je emotionele ervaring op de fiets te maximaliseren. Deze multifunctionele modellen zijn geschikt voor elk terrein en extra krachtig als e-bike uitvoering. Zelf zien en uitproberen? Kom naar onze winkel in Harderwijk.

E-bike voor vervoer: e-Cargo

De auto pakken is niet meer nodig, ook voor bedrijfsactiviteiten. Met de e-Cargo fietsen van Bergamont vervoer je eenvoudig spullen. Goed voor je gezondheid en voor het milieu. Vaak ben je in de stad ook nog eens sneller met de fiets. Iets voor jou? We adviseren je graag.

 

Bergamont fietsen voor kinderen

Alles wat een echte Bergamont maakt, hebben we in het klein op onze kinderfietsen. Dezelfde goed ontworpen geometrie bijvoorbeeld. En natuurlijk de betrouwbare, stevige onderdelen waar Bergamont bij elk model voor staat. Laat je kinderen heerlijk spelen op een stevige fiets.

Bergamont fiets kopen bij Boonen Fietsen in Harderwijk

De e-bikes en sportieve fietsen van Bergamont zijn te vinden in onze fietswinkel in Harderwijk. Ook als je woont in Zeewolde, Nunspeet, Nijkerk, Putten of Ermelo, ben je van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wij adviseren je graag over de mogelijkheden van Bergamont.