Meteen naar de inhoud

Bakfiets.nl

Bakfiets kopen bij Boonen Fietsen in Harderwijk

De bakfietsen van Bakfiets.nl staan bekend om hun wendbaarheid en zijn gemakkelijk en licht te besturen. Ze hebben een lage instap en voor ieder wat wils. Bekijk hieronder de beschikbare modellen of kom direct eens langs in onze fietsenwinkel in Harderwijk en test een van de modellen uit. 

 

CargoBike Short

Deze bakfiets is makkelijk te besturen en dicht bij de grond. Zo kunnen kinderen makkelijk in- en uitstappen. De CargoBike Short heeft een unieke 4-punts standaard en staat daarmee stevig op de grond. Bij Boonen Fietsen hebben we deze mooie bakfiets staan, kom eens kijken en maak een testrit.  

 

Cargobike Long met extra opties

De CargoBike Long is bijna hetzelfde als de CargoBike short, maar dan langer en met extra accessoires. Kies bijvoorbeeld voor een extra bankje, zwarte bak en tentjes in verschillende kleuren. Door de extra lengte kunnen in deze bakfiets meer kinderen of bijvoorbeeld een Maxi Cosi of hondenbench. 

 

Bakfiets met drie wielen

Heb je meer dan drie kinderen te vervoeren, dan is de baktrike van Bakfietsl.nl ideaal voor jou. Hij heeft standaard vier gordels en kies je voor de wide-versie dan kunnen er zelfs zes kinderen in de bak. De drie wielen zorgen ervoor dat de bakfiets altijd rechtop blijft staan. Het is wel even oefenen met het bochtenwerk. Maar oefening baart kunst, toch?! 

 

 

Topmodel bakfiets: Shadow Steps

Dit lichte en strakke model bakfiets is een van de toppers van Bakfiets.nl. Hij heeft een aluminium frame, Shimano Steps middenmotor en aluminiumbak met trampolinestof. De hydraulische remmen en de sterke velgen maken de Shadow Steps bakfiets zeer sterk en veilig. Past dit model het beste bij jou? Laat je adviseren in onze winkel. 

Bakfiets nodig en woon je in Harderwijk en omgeving? Kom testen!

Boonen Fietsen biedt in de regio Harderwijk exclusief de bakfietsen van Bakfiets.nl aan. Kom eens een kijkje nemen in onze fietsenwinkel en maak een proefrit. Wij adviseren je ook met alle plezier over welke bakfiets het beste bij jouw wensen past.